Bewaard Maxvankekeren-IT mijn facturen?

Jazeker! Ons online facturatie systeem bewaard al uw facturen veilig online. Voordat u al uw facturen online kunt bekijken moet u inloggen in ons systeem.

1.)    Ga naar maxvankekeren-it.nl/login en kies “Facturatie systeem”

2.)    Login met uw email en wachtwoord

U ziet als het goed is een financieel dashboard, hier ziet u precies hoeveel u betaald heeft, welke facturen er op uw account staan en nog veel meer.

Vanuit hier kunt u tevens al uw facturen downloaden voor eigen archivatie.